Hlavní obsah

Muž si spletl přítelkyni s divokým prasetem a omylem ji postřelil

– Bunnell
Novinky, Markéta Klánská

Že se na loveckém výletě může stát opravdu cokoli, názorně v sobotu večer předvedl jeden americký lovec z Floridy. Když v lesích uslyšel zvuk podobný tomu, který vydávají divoká prasata, neváhal tím směrem střílet. Jenže svůj cíl neviděl, jen tušil. Místo prasete tak postřelil svou 52letou přítelkyni.

Foto: Tomáš Reiner, Novinky

Američan si spletl přítelkyni s divokým prasetem a postřelil ji. Ilustrační foto

Článek

Dvaapadesátiletý Steven Egan z floridského Brandonu vyrazil o víkendu se svou stejně starou přítelkyní Lisou Simmonsovou na lovecký výlet do okresu Flagler County nedaleko města Bunnell.

Když Egan v sobotu večer pobýval ve stanu, uslyšel zvenčí zvuky. Nevšiml si, že jeho přítelkyně neleží vedle něj, a tak se automaticky domníval, že hluk způsobilo divoké prase. Vylezl tedy ze stanu a naslepo vystřelil směrem do lesa.

Žádná obvinění

Jenže kulkou o průměru 7,8 milimetru místo prasete trefil obě nohy Simmonsové. Zraněná žena byla letecky přepravena do nedaleké nemocnice, kde prodělala operaci. Podrobnější informace o jejím stavu nebyly podle televize WFTV zveřejněny.

Egan se před policií hájil tím, že okamžitě střílel, protože pouze několik okamžiků předtím skutečně v okolí divoké prase viděl. V případu zatím nebyla vznesena žádná obvinění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám