Hlavní obsah

Hotelový řidič zaparkoval jeepem na luxusních autech

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miami

Svěřit auto parkovací službě není vždy sázkou na jistotu. Když pracovník jednoho miamského hotelu usedl do SUV jednoho z hostů, rázem se ocitl zaparkovaný na luxusním voze značky Maserati. Při nehodě byl kromě dvou zmíněných vozů poškozen ještě Mini Cooper Countryman S a historický model značky Porsche, celková škoda tak mohla vystoupat až na 400 000 dolarů (7 615 000 korun).

BEZ KOMENTÁŘE: Hotelový řidič při parkování omylem poničil vozy za miliónyVideo: jalopnik.com

 
Článek

V pátek večer se před luxusním hotelem Epic v centru Miami na Floridě shromáždil dav zvědavců, kteří jen nevěřícně hleděli na několik poničených luxusních vozů. Přivolaná policie místo nehody obehnala policejní páskou a začala s vyšetřováním.

Očitý svědek podle regionálního zpravodajského serveru Local 10 uvedl, že nehodu způsobil řidič Maserati Gran Turismo S. Příliš rychle prý vyjel z rampy garáže, ztratil kontrolu nad řízením a najel se svým sportovním vozem přímo do cesty SUV typu Jeep Grand Cherokee.

Nehoda bez zranění

Hotelový řidič je tak zřejmě nevinný. Otázkou zůstává, kdo seděl v maserati v hodnotě asi 120 000 dolarů (2 285 000 korun).

Jeden z vozů byl totiž historický. Pokud by se ukázalo, že to byl opravdu autentický kabriolet Porsche 356, jeho cena by se mohla podle serveru Jalopnik.com pohybovat kolem 200 000 dolarů (3 807 000 korun).

Škody na majetku budou s největší pravděpodobností vysoké, naštěstí se ale při incidentu nikomu nic nestalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám