Hlavní obsah

Nablýskané lamborghini shořelo během testovací jízdy

Novinky, Markéta Klánská
Los Angeles

Když potenciální kupec nového sportovního vozu značky Lamborghini v sobotu vyrazil na testovací jízdu, rozhodně asi nečekal to, co následovalo. Na dálnici nedaleko Los Angeles luxusní černý vůz v hodnotě 376 000 dolarů (7 078 000 korun) totiž zachvátily plameny.

BEZ KOMENTÁŘE: Luxusní Lamborghini shořelo během testovací jízdy

 
Článek

Majetný řidič, jehož jméno nebylo zveřejněno, se tuto sobotu kolem poledne proháněl v Lamborghini Aventador LP700-4 po kalifornské dálnici. Z modelu vozu, který nejen na americký trh dorazil v druhé polovině loňského roku, se však začalo kouřit a zanedlouho z něj vyšlehly plameny.

Nikomu se naštěstí nic nestalo. Jakmile vůz začal doutnat, řidič duchapřítomně zajel ke krajnici a včas i se spolujezdcem vystoupil. Pak už mu nezbývalo, než sledovat, jak si s hořící masou poradí přivolaní hasiči.

Oheň vzešel od zadního kola

S tím, jak se plameny postupně zvětšovaly, zvyšoval se i počet přihlížejících, kteří vše natáčeli na mobilní telefony. Jedním z nich byl i muž vystupující pod jménem John Morgan Evans, jehož pořízené záběry zaplavily internet.

Podle deníku Daily Mail odborníci firmy Lamborghini nyní nehodu vozu, který byl pouze zapůjčený od dealera, vyšetřují. S největší pravděpodobností nedošlo na dálnici k žádnému nárazu. Podle předběžných odhadů oheň vzešel od levého zadního kola.

Reklama

Výběr článků

Načítám