Hlavní obsah

Nadšený kačer aportuje pantofle úplně jako pes

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaneohe

Příroda je někdy zvláštní. Už jsme viděli zajímavé případy, kdy kočka předstírala, že je pes, a štěkala z okna, či jsme s nadšením fandili zakrslému králíkovi, který si hrál na ovčáckého psa. Nyní se přidal do party kačer Rapa, který bezchybně aportuje pantofle.

BEZ KOMENTÁŘE: Nadšený kačer aportuje pantofle jako pes

 
Článek

Na kuriózním videu je jasně vidět, jak kačer s nadšením aportuje žabky a natěšeně čeká, až mu bude jedna z bot hozena znovu. Pták přitom za botou nelétá, ale pouze běhá a plácá křídly. To v diskuzi vysvětluje i člověk z havajského města Kaneohe, který je podle všeho majitelem kačera.

"To je náš kačer Rapa. Nemůže létat, protože má příliš krátká křídla, a tak jediné, co může dělat, je běhat a chodit. Nošením žabek se začal bavit, už když byl velmi mladý. Jeden den k nám přišel na návštěvu soused John a Rapovi hodil pantofli. Tehdy to začalo a od té doby Rapa pantofle z nějakého podivného důvodu zbožňuje," uvedl diskutující.

Popularita "psího" kačera stále stoupá, jeho video už viděly statisíce lidí. Na slávu zakrslého králíka ze Švédska, který profesionálně nahání ovce, zatím ale rozhodně nemá. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Králík si hraje na ovčáckého psa, ovce před ním s respektem prchají

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám