Hlavní obsah

Křeček vstal z mrtvých a vysvobodil se ze zakopané rakve

Novinky, Jakub Kynčl
Londýn

Křeček Rhino byl přejmenován na Jesus (Ježíš) poté, co vstal z mrtvých. Rodina z anglického Oxfordshiru ho již oplakala, vyrobila mu malou rakvičku a poté ho na zahradě pohřbila. Jaké však bylo jejich překvapení, když následující den volal jejich soused, že se jim Rhino prohání po zahradě. A ačkoliv tomu nechtěli věřit, byl to skutečně on.

Foto: Profimedia.cz

Křeček předvedl neuvěřitelné zmrtvýchvstání. Ilustrační foto

Článek

Rhino podle pětičlenné rodiny zemřel ve věku čtyř let. Objevili ho bez známek života v jeho kleci a vzhledem k tomu, že měl i zcela ztuhlé končetiny, měli za to, že pošel. Jeho majitel David Eyley ho tak spolu s rodinou pohřbil do drobné rakve a zakopal na zahradě i s malým smutečním obřadem.

Následující den mu zavolal soused s tím, že se mu křeček prohání po zahradě.

"Nejdříve jsem si pomyslel, že je to nemožné, protože náš křeček je po smrti. Přesto jsem se však šel na jeho zahradu samozřejmě podívat. Když jsme ho odchytili, musel jsem opravdu potvrdit, že je to Rhino a že se mu muselo podařit dostat se z hrobu, který byl více než 60 centimetrů pod zemí," uvedl David Eyley.

"Zase všude běhá jako dříve a zdá se, že pohřbení na něj nemá žádný negativní vliv. Jsme z toho v šoku, ale jsme samozřejmě rádi, že ho máme zpátky. Na počest této události jsme ho přejmenovali na Jesuse," dodal Eyley.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám