Hlavní obsah

Netrpělivý muž čekal 20 minut na nové auto, poté zdemoloval autosalón

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Doktor Michael Kustov si přijel do autosalónu značky Nissan pro nové auto. Jako pravidelný zákazník byl prodejci vřele přivítán a požádán, aby posečkal 20 minut na recepci, než bude jeho nový vůz připraven. To co následovalo, ovšem nikdo nečekal.

Řidič svým vozem zničí autosalon

 
Článek

Doktor Kustov dokouřil cigaretu a po 20 minutách se vrátil do svého starého vozu. O pár minut později zaznamenaly bezpečnostní kamery autosalónu v centru Moskvy, jak se svým vozem proletěl výlohou do prostor prodejny a začal demolovat vše, co mu stálo v cestě. Auta, pulty, stojany.

Po několikaminutovém řádění, zůstal agresivní řidič zaklíněn v jedné z kanceláří, kam se se svým vozem proboural. Odtud ho přivolaní policisté odvezli přímo na služebnu. Podle společnosti budou jím způsobené škody vysoké a okamžitě zahájila s doktorem Kustovem trestní řízení. Podle slov zaměstnanců podniku bylo takovéto chování naprosto neodůvodněné a nepochopitelné.

„Je nepravděpodobné, že by takovéto šílené chování způsobilo krátké čekání. Další závěry musí udělat policie, soud a dost možná psychiatři,“ řekl zástupce autosalónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám