Hlavní obsah

Řidiče na přejezdu minul vlak o milimetry, úřady uvolnily záznam jako výstrahu

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Llangadog

Nad riskantním chováním některých řidičů zůstává rozum stát. To, co předvedl řidič na záznamu je opravdu téměř nepochopitelné riskování s vlastním životem. Bez rozmyšlení vjel na přejezd, kde ho doslova o pár milimetrů minul projíždějící vlak.

Vlak těsně mine projíždějící automobil

 
Článek

Video pocházející z Velké Británie, konkrétně z Walesu z městečka Llangadog, teď uvolnily tamní úřady jako výstrahu pro všechny řidiče, aby zbytečně neriskovali na železničních přejezdech. Nejmenovaný Velšan v červeném autě v rychlosti doslova proletěl přes železniční přejezd a překřížil cestu právě projíždějícímu vlaku.

Policie řidiče vyhledala a zjistila, že v autě seděl spolu s manželkou a malým synem. Řidič jako důvod pro svůj čin uvedl přehlédnutí výstražných světel. Dostal roční podmínku a pokutu 722 liber, tedy zhruba 21 000 Kč.

Podobné video pochází z loňského roku z argentinského Buenos Aires, doslova o vlásek tam unikl smrti řidič dodávky. Ten totiž nerespektoval padající závory a se svým vozem vjel přímo pod kola přijíždějící soupravy.

Bezpečnostní kamera v kabině strojvedoucího natočila, jak vlak auto smetl z cesty. Řidič dodávky prý ale vyvázl bez zranění. Vlak smetl z kolejí dodávku, která mu vjela do cesty. Vše natočila bezpečnostní kamera.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vlak smetl z kolejí dodávku, která mu vjela do cesty. Vše natočila bezpečnostní kameraVideo: Reuters

Reklama

Výběr článků

Načítám