Hlavní obsah

Řidič se tak bránil pokutě, až svezl policistu na předním skle autobusu

– Hanoj
Novinky, Markéta Klánská

Proti některým řidičům je někdy i policie krátká. Sedmatřicetiletý hanojský autobusák se tak vehementně snažil ubránit pokutě, že dopravního policistu naprosto ignoroval, i když mu zastoupil cestu. Bez váhání muže zákona nabral na přední sklo a tímto způsobem ho vezl více než kilometr daleko.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista chtěl zastavit autobus, skončil na předním skleVideo: news.ninemsn.com

 
Článek

Dopravní policista Nguyen Manh Phan v pondělí zastavil v Hanoji ve Vietnamu 37letého Phung Hong Phuonga za řízení na opačné straně silnice. Phuong však podle zpravodajského serveru 9News odmítl předložit strážníkovi papíry, rychle se vrátil do autobusu a chystal se odjet.

Policista se ho snažil zastavit a skočil mu do cesty. Tento manévr ale bohužel nezabral. Phuong se stejně rozjel a policistu vzal s sebou.

Řidič je zřejmě pirát silnic

Více než kilometr cesty se musel Phan s vypětím sil držet na masce 39místného dopravního prostředku. Zachránila ho až jiná hlídka, která Phuongův autobus pronásledovala.

Přihlížející se na Phuonga ve chvíli, kdy se vzdával, vrhli s takovou vervou, že je museli policisté krotit.

Phuong se poté přiznal, že si již odseděl čtyřletý trest za to, že přejel a zabil člověka na jihu země. Nyní mu hrozí obvinění z napadení veřejného činitele.

Reklama

Výběr článků

Načítám