Hlavní obsah

Mým dědou byl Adolf Hitler, tvrdí Francouz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Šestapadesátiletý Philippe Loret z Francie tvrdí, že je vnukem Adolfa Hitlera. Ten měl zplodit Loretova otce Jeana Marieho s Philippovou babičkou Charlotte. Důkazem o vztahu mezi nacistickým vůdcem a Charlotte má být její portrét signovaný Adolfem Hitlerem.

Foto: Profimedia.cz

Adolf Hitler po sobě dost možná zanechal potomka ve Francii.

Článek

Obraz prý Francouzka dostala darem. S Hitlerem se vyspala a počala s ním nemanželské dítě, jemuž dala jméno Jean Marie. Ten sám měl šest dětí, kterým podle Philippeho jednou prozradil, že jejich dědečkem je Adolf Hitler.

"Najednou zavládlo ticho. Nikdo netušil, co má říct. Nevěděli jsme, jak reagovat,“ vzpomíná Loret na chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho dědou je nechvalně proslulý vůdce Třetí říše.

Jean Marie nikdy nepochyboval o tom, že je Hitlerovým synem. Na půdě svého domu prý našel důkaz – obraz své matky Charlotte podepsaný Hitlerem.

Ve své knize "Jméno tvého otce bylo Hitler" Jean Marie píše, že se jeho matka s vojákem jménem Hitler spustila v roce 1917 po jedné noční pitce. Právník Francois Gibault potvrdil pařížskému magazínu Le Point, že jeho zesnulý mandant Jean Marie měl stejnou krevní skupinu jako Hitler a že po něm zdědil i rukopis.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám