Hlavní obsah

Tomu se říká nespokojenost. Čtyři ženy po záměně jídla zlynčovaly číšnici

Novinky, Markéta Klánská
Fairview Heights

Někdy se stane, že personál restaurace omylem přinese jiné jídlo, než si host podniku objednal. V takové situaci záleží pouze na tom, jak se k tomu číšník i zákazník postaví. V americkém Fairview Heights tato drobná nepříjemnost vyústila dokonce v napadení. Čtyři ženy se vrhly na číšnici. Policie nyní tři z nich vypátrala.

Hosté napadli servírku, protože jim přinesla špatné jídlo

 
Článek

Podle policie si objednávku stolu, u kterého seděly čtyři ženy, personál podniku předával, a tak došlo k záměně pokrmů. Když pak byla špatná jídla ke stolu přinesena, jedna z žen ze vzteku číšnici vychrstla pití do obličeje. Ostatní ženy následovaly příkladu své přítelkyně a začaly čím dál intenzivněji do číšnice šťouchat a strkat.

Napadená servírka z restaurace Red Lobster vyšla ze strkanice se škrábanci na nose i na čele a s oteklým okem.

„Podívejte se na tu číšnici! Asi ty ku... nakope! Jedna jí chrstla pití do obličeje,“ je na videu slyšet hlas návštěvnice podniku, která velkou část potyčky natočila na kameru mobilního telefonu.

Po prvním obvinění budou následovat další

K incidentu v illinoiské restauraci došlo již 30. prosince. Identifikovat ženu, která útok iniciovala, se však podařilo až nyní na základě videozáběrů a spolupráce s veřejností. Policie tak minulý týden obvinila 20letou Aniu D. Wilkesovou ze St. Louis z násilného napadení.

Další obvinění by měla podle televize KSDK následovat, policii už se totiž podařilo identifikovat tři ze čtyř útočících žen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám