Hlavní obsah

Hlučné mejdany v mém bytě pořádá duch, tvrdí mladá matka sousedům

Novinky, Markéta Klánská
Hull

Dvacetiletá Britka Leanne Fennellová přišla s velmi neobvyklým vysvětlením, proč se z jejího bytu v anglickém Hullu celé noci ozývá hluk a hlasitá hudba. Může za to prý duch, který se u ní usídlil. Sousedé jí ovšem neuvěřili, mladá matka tak dostala příkaz k vystěhování.

Foto: Profimedia.cz

To duch zapíná v noci hudbu a odkazuje plechovky od piva, hájila se před sousedy mladá matka. Ilustrační foto

Článek

„Řekla nám, že hlasitou hudbu neustále zapíná duch, když ona už leží v posteli,“ uvedl pro deník Daily Telegraph jeden ze sousedů, který nechtěl být jmenován.

Sousedy to opravdu rozzuřilo. Museli totiž snášet noci plné hlasitých oslav, které končily až v brzkých ranních hodinách. Navíc se museli vyrovnat i s tím, že Fennellová do zahrady vyhazovala prázdné lahve a plechovky od alkoholu, které posléze odmítala uklízet.

„Její okolí trpělo. Po zahradě navíc byly neustále rozházené lahve od vína, cideru a podobně. Lidé si stěžovali, proto dostala od městského úřadu varování. Ona to ale nevnímala. Zašlo to příliš daleko,“ dodal soused.

Dvacetiletá matka malé holčičky ignorovala veškerá upozornění ze strany městského úřadu a ani se netajila tím, že miluje party s kamarády, tedy alespoň s "těmi, kteří s ní dokážou udržet krok".

Vystěhování a pokuta

Její argumenty o tajemných silách před městskou radou neobstály, a tak skončila před soudem. Ten pak bez váhání Fennellovou i s malou holčičkou z bytu vykázal.

Pracovníci městského úřadu v jejím bytě ještě zabavili čtyři televize, čtyři DVD a jeden CD přehrávač a od magistrátu města Hull Fennellová dostala pokutu 370 liber (11 056 korun). Neminou ji navíc ani soudní výlohy ve výši 500 liber (14 940 korun), které musí zaplatit.

„Je pěkné mít kolem sebe trochu klidu a ticha, když nyní odešla,“ uvedl tento týden jeden ze sousedů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám