Hlavní obsah

Zloděj byl dopaden podle specifického tanečku, který předvedl při loupeži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Galveston

Policie ve čtvrtek identifikovala teenagera, který se koncem března podílel na loupeži ve městě Galveston v americkém státě Texas. Během vloupačky předvedl na parkovišti taneček, který zachytily bezpečnostní kamery. Jeho vystoupení se mu ale stalo osudným. Právě podle něho ho totiž policie poznala. Informoval o tom regionální zpravodajský web The Daily News.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladý zlodějíček předvádí svůj taneční výstup

 
Článek

Podezřelým pachatelem je šestnáctiletý student místní střední školy. Potvrdil to policejní vyšetřovatel Jeff Heyse v tiskovém prohlášení. “Podezřelý je známý díky svému specifickému stylu a tanečním kreacím. S oblibou je předvádí i na chodbách ve škole,“ dodal.

Zloděje poznala ochranka ze školy

Právě jeho popularita se mu ale stala osudnou. Tip na pachatele dala policistům ochranka z mladíkovy školy. Ta si po přehrání 38sekundového videa, které vyvěsila na svůj web galvestonská policie, uvědomila, že podobné taneční kreace vídá denně na chodbách vzdělávacího ústavu. Okamžitě proto uvědomila policii.

Vyšetřovatelé dopadli chlapce tento čtvrtek přímo v jeho domě. Video z bezpečnostních kamer nejprve ukázali mladíkově matce. Když se obrátila na svého syna, aby jí vysvětlil, co to má znamenat, řekl jen: „To je můj styl, mami!“

Mladík se měl podle policie 27. března vloupat do speciálního vyhlídkového autobusu, který vozí po městě Galveston turisty. Spolu se dvěma dalšími pachateli se do vozu dostal únikovým východem ve střeše, vůz měli následně poničit.

Policie obvinila mladistvého a dva dospělé muže, kteří se na loupeži rovněž podíleli. Na krku mají nejen vloupačku do vyhlídkového vozu, ale zároveň i jeho poškození pomocí přenosného hasicího přístroje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám