Hlavní obsah

Žena vezla novorozeně zapnuté v kabelce, policejní hlídka jen třeštila oči

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charlotte Amalie

Pravidla, jak převážet malé dítě v autě, jsou přísná, ale mají své opodstatnění. Novopečená matka z Amerických Panenských ostrovů si však s žádnou bezpečností hlavu nedělala. Svou týdenní holčičku prostě šoupla do kabelky, zapnula zip a položila na sedadlo spolujezdce, informovala o tom tuto středu agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Matka vezla v autě své týdenní dítě zapnuté v kabelce. Ilustrační foto

Článek

V úterý v rámci běžné silniční kontroly zastavila policejní hlídka z Amerických Panenských ostrovů pick-up, který řídila žena z ostrova St. Croix. Když po ní hlídka chtěla řidičský průkaz, ozval se z auta dětský pláč. Uvnitř vozu ale policisté neviděli žádnou dětskou autosedačku, natož samotné dítě.

Poté však řidička rozepnula svou kabelku, kterou měla na sedadle spolujezdce. K velkému překvapení policistů v ní bylo malinké novorozeně.

Holčička se podle ženy narodila doma jen týden předtím, než ji hlídka zastavila. Vzhledem k tomu, že holčička dosud neprošla žádnou lékařskou péčí, ji její matka vezla za lékařem.

Policisté novorozené dítě bez váhání převezli do nemocnice. Jeho matku, jejíž jméno ani věk úřady nezveřejnily, pak bude zřejmě čekat obvinění z trestného činu, informovala o tom agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám