Hlavní obsah

Uvízlý kamión se skutálel ze srázu, odtahovku strhl s sebou

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Extrémně nebezpečnou situaci se podařilo natočit amatérské kameramance v Norsku. Dva lanem spojené několikatunové vozy sjely ze zasněžené vozovky a spadly ze srázu. I přesto, že jsou záběry opravdu dramatické, obešla se nehoda bez ztráty na životech.

BEZ KOMENTÁŘE: V Norsku spadly ze srázu dva několikatunové vozy

 
Článek

Na jedné z mnoha zasněžených horských cest v Norsku uvízl v pondělí kamión a na pomoc mu vyrazil nákladní vůz určený přesně pro tyto situace. Po chvíli jízdy však tažený kamión sklouzl vinou řidiče z ohromného srázu a k sobě připoutaný červený vůz odtahové služby stáhl nemilosrdně sebou.

V momentě, kdy několik desítek tun železa padalo do hluboké propasti, propadli všichni přítomní kvůli otřesnému pohledu pochopitelné panice. Řidiči odtahové služby se však podařilo vyskočit z kabiny těsně před pádem a řidič taženého kamiónu měl štěstí v neštěstí. I přes několikametrový pád skončil v nemocnici jen se zlomenou rukou.

Podobná situace se odehrála před třemi měsíci v Bolívii. Na bahnité stezce tam spadl ze srázu do hlubin pralesa místní autobus. Pád řidič nepřežil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám