Hlavní obsah

Dvouletý chlapec je snad převtělením Elvise Presleyho, tančí jako profesionál

Dánsko

Dvouletý William Stokkebroe z Dánska se stal přes noc hvězdou. Na talentové soutěži totiž předvedl začátkem března strhující taneční vystoupení na hit Elvise Presleyho Jailhouse Rock, kterému by se mohl poklonit leckterý profesionální tanečník. Nadaný mrňous si díky svým kreacím podmanil dav diváků a vysloužil si ohromný aplaus.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvouletý chlapec předvádí strhující taneční show

 
Článek

Tanec má malý Will v krvi, oba jeho rodiče Kristina a Peter jsou totiž profesionálními tanečníky. Poté, co na zahájení soutěže s názvem Studie 43 pozoroval trénink svých rodičů a ostatních účastníků show, vyburcovalo ho to natolik, že vtrhnul na parket a rozhodl se předvést na oplátku své taneční umění, které zřejmě odkoukal od rodičů. Dokázal, že má nejen taneční nadání, ale zároveň je už v tak nízkém věku neuvěřitelným showmanem, který dokáže pobláznit davy.

Malý Elvis vystřihnul parádní taneční show, při které stíhal házet grimasy na přihlížející dav a mávat nadšenému publiku. Rychlé tempo své vybroušené krokové variace dokonce prokládal i dramatickými pauzami v rytmu hudby, při nichž čekal, než se znovu rozjede divoký refrén. Při pohledu na téměř profesionální výkon by mu zřejmě málokdo hádal pouhé dva roky.

BEZ KOMENTÁŘE: Will předvádí na parketu paso doble

Za své číslo také malý Will sklidil bouřlivé ovace. Úspěch ovšem nesbírá pouze na parketu, ale teď i na internetu, během devíti dnů už zhlédly jeho roztomilé vystoupení skoro 4 miliony lidí. Na internetu se navíc postupně začínají objevovat i další jeho vystoupení. V budoucnu se má taneční svět zřejmě na co těšit.

Reklama

Výběr článků

Načítám