Hlavní obsah

Náctiletá dívka ze sebe dělá živoucí panenku

Novinky, Markéta Klánská
Londýn

Panenky jsou oblíbené dívčí hračky. Láska k nim se ale někdy může zvrhnout, stejně jako v případě 15leté slečny z Londýna, která v oblíbenou panenku proměnila přímo sebe. Říká si Venus Angelic, nosí kontaktní čočky, které zvětšují její oči, líčí se, aby její kůže vypadala jako z umělé hmoty a mluví dětským hláskem s podivným akcentem.

BEZ KOMENTÁŘE: Náctiletá dívka učí na internetu, jak se namalovat jako panenka

 
Článek

Bizarní, to je asi to nejtrefnější slovo, které vyjadřuje dívčinu zálibu. Přesto si získala nespočet fanoušků, kteří ji obdivují. Na internet proto dokonce umístila instruktážní video, jak ze sebe speciálním líčením panenku japonského stylu vytvořit.

„Lidé se mě ptali, jak si dělám ten make up, tak jsem natočila video s přesným postupem,“ řekla ve středu Angelic v rozhovoru s moderátory televizní show Right This Minute.

Podle producentky pořadu Betsy Gessellové se Angelic v panenku mění už dva roky. Inspirovala ji k tomu láska k japonské komiksové kultuře, se kterou se dobře seznámila, když žila několik let v Japonsku.

„Není to ale Japonka. Nějaký čas tam strávila a hodně ji to ovlivnilo,“ uvedla pro deník Huffington Post Gessellová.

Angličtina s výrazným akcentem

Tento vliv je patrný nejen na jejím vzhledu, ale i na její mluvě. Když Angelic mluví, zní to asi jako dětinská verze hlasu Yoko Ono, japonsko-americké umělkyně, která se proslavila především sňatkem s Johnem Lennonem. Dívka se ale zařekla, že se nesnaží mluvit tak, aby podpořila image panenky.

„Samozřejmě, že je to můj vlastní hlas. Myslím, že zní jinak, protože mluvím pěti různými jazyky a všechny akcenty se mi pomíchaly dohromady,“ vysvětlila Angelic, jejíž matka má podle Gessellové zase téměř německý přízvuk.

Matka dívčiny praktiky schvaluje

Při pohledu na blonďaté stvoření, které jakoby vystoupilo z japonského komiksu, je těžké uvěřit, že jde o 15letou dívku. Její dětský vzhled a nevinný výraz z ní navíc dělá jakési sousto pro pedofily a lidi s jinými úchylkami. Co tedy na tyto "panenkovské způsoby" říká matka, se kterou Angelic žije sama? Zdá se, že to schvaluje.

„Vlastně jí to připadá roztomilé, když nosím roztomilé a nařasené oblečky. Nemyslím si, že s tím někdy přestanu. Asi vyrostu ve svém stylu a budu i nadále pokračovat v tom, co miluji,“ řekla přesvědčeně Angelic, kterou bude podle Gessellové s udržením stylu provázet i stále větší popularita.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám