Hlavní obsah

Ze skály se svalil obří balvan a zahrál si kuželky s domem a auty u něj

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Athens (USA)

Na úterní ráno nebude v dobrém vzpomínat rodina z amerického státu Ohio. Přesto měli však její členové štěstí v neštěstí. Na jejich dům se totiž svalil ze skály obří balvan, který měl v průměru 7,62 metru. Rodina byla navíc doma, naštěstí však v zadní části domu, kam se balvan nedostal. Nedošlo tak k žádným zraněním.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Následky pádu ohromného kusu skályVideo: Reuters

 
Článek

Ačkoliv všichni přežili ve zdraví, dům dopadl nevalně. Balvan na něm způsobil obrovské škody, stejně tak jako na dvou autech, které rodině patřily. Velký kus kamene mimo jiné taky srazil sloup elektrického vedení a poškodil podzemní rozvod vody.

"Znělo to jako bouře, takový hromový škrábavý zvuk. Podíval jsem se ven a myslel, že vidím blesk, ale to byl padající elektrický stožár a výbuch, který pád způsobil," uvedl soused Nicholas Creay.

Obyvatelé domu a lidé z blízkého okolí byli evakuováni, odborníci totiž nyní musí vyhodnotit integritu skály a možnost případné další nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám