Hlavní obsah

Jak rozhodně nekácet strom? Majitel rozbořeného domu zná recept

Novinky, Markéta Klánská

Kdo má vlastní dům, ví nejlíp, jaké starosti to s sebou přináší. Někdy je dokonce třeba i pokácet strom, aby náhodou nespadl, kam nemá. Jenže právě taková akce se může majiteli domu pořádně vymknout z rukou, jak je vidět i na tragikomickém videu, které se po internetu rozšířilo o tomto víkendu.

BEZ KOMENTÁŘE: Tak takhle ne, poučil se amatérský dřevorubec

 
Článek

Majitel domu ze Spojených států se rozhodl porazit strom se sekerou v ruce. Na videu, které se po internetu začalo šířit tuto neděli, je vidět pouze několik finálních úderů.

Po hlasitých ranách se ozvalo praskání a obrovský strom se začal pomalu kácet k zemi. Ovšem naprosto nečekaným směrem, přímo na Američanův vlastní dům.

Muž odevzdaně odhodil sekeru a po chvilce ticha zvolal: „Můj dům! Má ložnice!“

Rady i politování

Podle deníku Daily Telegraph bohužel není známo přesné místo, kde k nehodě došlo. Jasné ale je, že šlo s největší pravděpodobností o dřevorubce amatéra. Vyplývá to i z reakcí diváků videa, kteří se v komentářích podělili o cenné rady.

„A nebylo by lepší strom ukotvit k zemi ještě před kácením?“ ptal se jeden z uživatelů. Jiný zase prozradil, že muž sekal do stromu na opačné straně.

Na druhou stranu však v komentářích nechyběla ani slova účasti a politování. Tak jako tak si majitel domu určitě příště dobře rozmyslí, zda na podobnou záležitost nepovolá raději odborníky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám