Hlavní obsah

Tříletá holčička vylétla z pouťové atrakce, padala osm metrů

Novinky, Jakub Herzán
Houston

Tříletá holčička vypadla z pouťové atrakce Techno Jump tento týden v americkém Houstonu ve státě Texas. Po hrůzostrašném pádu z osmi metrů utrpěla otřes mozku a několik modřin v oblasti obličeje. Dívka vyklouzla z bezpečnostního zařízení na sedačce, policie řeší, zda dítě vůbec mělo na takové atrakci co dělat.

Holčička vypadla z kolotoče

 
Článek

Incident náhodou zachytil amatérský kameraman, na záznamu je jasně vidět dítě letící vysoko ve vzduchu. Dívka šla na atrakci se svou matkou a osmiletým bratrem, avšak dospělé na tuto atrakci nepouštějí, šla tedy jen s bratrem. Podle vyšetřovatelů došlo k nehodě proto, že se dítě chtělo při jízdě dostat dolů k matce, pravděpodobně ze strachu.

Holčička byla vyděšena k smrti a z nemocnice byla ihned odvezena do domácí péče.

K události se vyjádřil i provozní ředitel parku Houston Livestock Show Leroy Shafer: "Záznam je opravdu velmi děsivý, jsem velmi rád, že nebyl zraněn nikdo další," Na videu je podle něj jasně vidět, že dívka chce z atrakce pryč. "Na sedačce je několik bezpečnostních prvků pro všechny jezdce, je nepravděpodobné, že by selhaly všechny," dodal.

Podobný incident se odehrál minulý týden i v České republice, na Matějské pouti vypadly z vozíku jedné atrakce dvě ženy.

Na Matějské pouti se rozlomil vozík jedné z atrakcíVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám