Hlavní obsah

Slovenskou hymnu zesměšnily mladé herečky v americkém seriálu

Novinky, Jakub Herzán

Slovensko je pobouřeno jednou ze scén ze známého amerického seriálu Farma R.A.K. z produkce společnosti Disney. Hlavní seriálová postava Olivie, kterou ztvárňuje mladá herečka Sierra McCormicková, v jedné z epizod zpívá slovenskou národní hymnu, avšak naprosto špatně.

V americkém seriálu zesměšňují slovenskou hymnu

 
Článek

Herečce není téměř rozumět, slova nedávají smysl. Slovenská média teď řeší, zda se jedná o seriózní nápad tvůrců seriálu, nebo pouhé zesměšňování jejich státní hymny. Scénka se totiž týká pěvecké soutěže, které se má zúčastnit druhá herecká postava Chyna, Olivia jí tak radí, co na soutěži může zazpívat.

Reakce Chyny je ovšem více než výmluvná. "Promiň, ale to neudělám, nikdy to nebude tak dobrý jako verze od Celine Dion." Zbytek osazenstva v autě, kde se scénka odehrává, jen nevěřícně kouká.

Většina Slováků scénku rozhodně nebere jako dobrou reklamu, ale jako nemístný žert a urážku jejich státního symbolu. Uživatel, který video na internet nahrál, se omluvil a všechny Slováky prosí, aby se nezlobili na Ameriku a herce seriálu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám