Hlavní obsah

Ukryla jsem tělo, vtipkovala dívka ve zprávě, kterou omylem poslala detektivovi

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rogers

Je pravda, že se některé žerty pohybují na hranici vtipnosti. Jedna teenagerka z Arkansasu ale svým nejapným žertem opravdu přestřelila. Z mobilního telefonu totiž na náhodné číslo napsala zprávu o tom, že někam ukryla tělo. "Vtípek" se jí ale zanedlouho vymstil.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Schovala jsem tělo... Co teď?“ stálo ve zprávě 15leté dívky.

Jak hloupé to bylo, zjistila mladá Američanka z města Rogers už záhy. Ze všech místních čísel, která si mohla tato 15letá dívka vybrat, totiž narazila na policejního detektiva. Pro muže zákona pak nebylo obtížné najít podle mobilního čísla její jméno a adresu.

Varování pro příště

Na střelený nápad prý přišla dívka, jejíž jméno nebylo zveřejněno, na internetu. Ačkoli jí to přišlo vtipné, policie se rozhodně nesmála. Zpráva totiž zaměstnala část oddělení, která se mohla místo toho věnovat užitečnější práci.

Teenagerka ale měla nakonec štěstí, policie ji podle agentury AP propustila pouze s varováním. Je však velmi pravděpodobné, že po této zkušenosti nechá podobné vtípky nějaký čas stranou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám