Hlavní obsah

Auto odhodilo dívku 20 metrů od přechodu, vyvázla bez vážných zranění

– Stockport
Novinky, Markéta Klánská

Bezpečnostní kamery v anglickém městě Stockport v pondělí večer zachytily děsivý okamžik, kdy auto srazilo na přechodu 17letou dívku. I když ji náraz odhodil asi 20 metrů daleko, řidič nezastavil a dál závodil s jiným autem. Dívka jako zázrakem přežila a navíc vyvázla bez vážných zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka jako zázrakem přežila děsivou srážku s autemVideo: www.dailymail.com

 
Článek

Když Megan Heapsová v pondělí krátce před desátou večer přecházela ulici Reddish Road, netušila, že krátce nato skončí v nemocnici. Z opačného směru silnice se totiž vyřítil modrý Volkswagen Polo pronásledovaný stříbrným Vauxhallem Astrou.

„Pamatuji si jen, jak jsem na přechodu a snažím se přejít na druhou stranu. Došla jsem asi do půlky, a pak jsem najednou viděla, jak se na mě rychlostí asi 100 nebo 110 kilometrů v hodině řítí auto. Jelo po opačné straně silnice a já neměla sebemenší šanci uniknout,“ popsala nehodu 17letá Britka.

Šokující bezohlednost

Ačkoli náraz tuto studentku přírodních věd odhodil pár desítek metrů daleko, měla ohromné štěstí. Z nehody totiž vyvázla jen s vykloubeným ramenem a několika modřinami.

„Bolí mě celá levá strana těla. Nejhorší ale je, že ten přechod je hned vedle školy. Kdyby se tedy něco podobného stalo přes den, mohlo by na přechodu být dítě,“ uvedla s hrůzou pro deník Daily Mail Heapsová.

Šílené ale navíc je, že řidič stříbrného vauxhallu z místa nehody ujel a dívce nepomohl. Naštěstí jí přispěchali na pomoc svědci nehody.

„Jsem si jistý, že řidič musel vědět, že někoho srazil. To, že v rychlosti odjel z místa nehody a zanechal zraněnou dívku na ulici, je naprosto udivující,“ uvedl Steven Wright z místní policejní jednotky s tím, že policie po viníkovi nehody nyní pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám