Hlavní obsah

Nevěsta si před oltářem přišlápla šaty a odhalila své pozadí

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měl to být nejšťastnější moment jejího života. Hrdý pohled z očí ruské nevěsty se však vypařil jako pára nad hrncem, když si cestou k oltáři přišlápla své honosné šaty a všem svatebčanům odhalila křivky svého pozadí v titěrných kalhotkách.

BEZ KOMENTÁŘE: Nevěstě spadla během svatebního obřadu sukněVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Zatímco si ženich vedl svou nastávající k oltáři za tónů skladby ‘Bittersweet Symphony’, výjimečný sladký den se nevěstě během vteřiny proměnil v pořádně hořký zážitek. Nejdříve totiž zakopla a následně při pokusu vstát z koberce její podpatek zachytil bílou sukni a dal tak všem hostům možnost spatřit její pozadí v celé jeho kráse.

Drobné prádýlko měl však zjevně ženich spatřit až o svatební noci, pro zraky desítek zvědavých svatebčanů určeno jistě nebylo. Z videa není patrné, kdy přesně bylo natočeno. Jasné je tak pouze to, že se obrovský nevěstin trapas odehrál v Rusku.

Reakce nevěsty byla také mírně překvapivá. Místo toho, aby si zkusila sukni rychle natáhnout zpět na své tělo, jala se z ní zcela vysvléknout, čímž svůj nepříjemný zážitek ještě výrazně prodloužila. Teprve poté v rychlosti odběhla mimo výhled smějících se lidí. Právě tato skutečnost vyvolala jisté pochybnosti o tom, zda jsou záběry autentické.

Reklama

Výběr článků

Načítám