Hlavní obsah

Řidič se s autem proboural do prodejny, spletl si brzdu s plynem

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boston

Kuriózní nehoda se odehrála minulý týden na předměstí amerického Bostonu. Do prodejny najel tmavý pickup, přičemž na záběrech bezpečnostní kamery je vidět, jak z ničeho nic projel zdí, srazil jednoho zákazníka a zanechal část obchodu v troskách.

BEZ KOMENTÁŘE: Pickup se z ničeho nic proboural do obchodu

 
Článek

Podle svědka nehody se řidič auta snažil před obchodem zaparkovat, pak ale najednou nečekaně šlápl na plyn a najel přímo do obchodu.

Je velké štěstí, že byl při této nehodě zraněn pouze jeden člověk. Šestadvacetiletý muž se totiž ocitl v nesprávnou chvíli na nesprávném místě, takže ho auto srazilo. Byl převezen do nemocnice, jeho zranění ale podle serveru regionálního rádia KMAS nejsou vážná.

Osudný omyl

Policie z Methuen na předměstí Bostonu okamžitě začala s vyšetřováním případu. Jméno 43letého řidiče tak zatím nebylo zveřejněno. S největší pravděpodobností ale nešlo o úmyslný čin. Řidič si zřejmě spletl pedály a brzdu zaměnil za plyn.

Reklama

Výběr článků

Načítám