Hlavní obsah

Řidič jel v protisměru rychlostí přes 110 kilometrů v hodině

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kilmarnock

V minulém týdnu se na internetu objevilo šokující video skotského řidiče, který jel v protisměru po dálnici. Jako by se nechumelilo, dosáhl se svým vozem rychlosti přes 110 kilometrů. Když zjistil, že ho někdo natáčí, ukázal vulgární gesta a zmizel v nedohlednu.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž jel na dálnici v protisměru

 
Článek

Dva přátelé cestou z Kilmarnocku do Glasgowa před několika týdny spatřili na dálnici blázna, který jel asi šest kilometrů v protisměru. Jednomu z nich se z místa spolujezdce podařilo řidiče ve stříbrném Renaultu Clio natočit na mobilní telefon.

„Bylo asi půl třetí, pršelo a silnice byla mokrá. Najednou jsme spatřili, jak v našem směru ale na opačné straně dálnice prosvištělo auto. Můj kamarád ho začal natáčet. Nevěřili jsme vlastním očím, ten řidič vypadal jako na sebevražedné misi,“ uvedl Michael, druhý z přátel, který zrovna řídil.

Řidič v renaultu však neohrožoval pouze svůj život, ale i všechny motoristy, kteří se mu museli včas vyhnout. Je přímo zázrak, že nedošlo k žádné nehodě.

Policie vyhlásila pátrání

„Zatroubili jsme a stáhli okýnko, on se však jen ohlédl, něco zagestikuloval a zrychlil. V tu chvíli jsme jeli rychlostí asi 100 až 110 kilometrů v hodině, on nám ale ujížděl,“ dodal Michael.

„Podobní maniaci by měli skončit za mřížemi a se zákazem řízení. Většinou se zdá, že přesně vědí, co dělají. Kdyby najeli do protisměru omylem, stačilo by zastavit a čekat na pomoc,“ uvedl v komentářích k videu jeden uživatel.

Je možné, že nebezpečný řidič skutečně skončí ve vězení. Policie po něm totiž podle deníku The Daily Mail nyní pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám