Hlavní obsah

Po rvačce v klubu skončil monacký princ v nemocnici

New York

Pierra Casiraghiho (24), syna monacké princezny Caroliny, museli v New Yorku krátce hospitalizovat po rvačce, která se strhla o víkendu v jednom z tamních nočních klubů.

Foto: ČTK/AP

Monacký princ Pierre Casiraghi

Článek

Vnuk někdejší hollywoodské herečky a pozdější monacké kněžny Grace Kellyové při potyčce utrpěl podle CNN několik tržných ran ve tváři. Právní zástupce 24letého prince zdůraznil, že ani Casiraghi, ani jeho doprovod rvačku v klubu, který leží na Manhattanu, nevyvolali.

Z útoku na prince a jeho tři přátele byl obviněn bývalý majitel klubu Adam Hock. Ten však obvinění odmítl a prohlásil, že chování prince a jeho doprovodu bylo nesnesitelné a že slovně napadali přítomné ženy.

Do šarvátky se zapojil také dědic řecké loďařské firmy Stavros Niarchos III., expřítel Paris Hiltonové, rovněž dědičky bohatého impéria, ovšem hotelového.

Pierre Casiraghi žije v Itálii a je třetím v pořadí na monacký trůn. Jeho otec Stefan, italský podnikatel, byl druhým manželem Caroliny. Zahynul při závodu motorových člunů v roce 1990, kdy byly Pierrovi tři roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám