Hlavní obsah

Chlapec zázračně uskočil, když srážka odmrštila auta přímo na chodník

Novinky, Markéta Klánská
Blagověščensk

Ruský mladík koncem ledna jen o vlásek unikl vážnému zranění nebo dokonce smrti. Když na chodníku v Blagověščensku čekal na svou přítelkyni, na křižovatce za ním se odehrála dopravní nehoda. Naštěstí se však ohlédl a včas stihl uskočit před vozy, které nehoda odmrštila směrem na něj.

BEZ KOMENTÁŘE: Chlapec na poslední chvíli uskočil před dodávkou

 
Článek

V hlavním městě Amurské oblasti se 21. ledna letošního roku stala nehoda, která mohla mít vážné následky. Řidič tmavě zeleného Nissanu Elgrand se zřejmě snažil projet na oranžovou, mezitím ale z opačného směru odbočovala doleva bílá Toyota Ipsum.

Obě auta jela poměrně rychle, náraz je tedy odhodil až daleko na chodník. Tam ale v tu chvíli zrovna stál mladík, který na rohu ulice již deset minut čekal na přítelkyni. Chlapec měl ohromné štěstí. Včas stačil zareagovat.

Všichni jsou v pořádku

Video z nehody se na internetu objevilo až tuto sobotu.

„Je hrozné si představit, co by se stalo, kdyby měl chlapec na uších sluchátka a neslyšel, že se za ním srazila auta,“ napsal k videu správce ruského serveru, který video zveřejnil.

Možná je ale lepší nad ničím podobným nepřemýšlet. Podstatnější je totiž informace, že všichni aktéři nehody vyvázli živí a bez vážnějších zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám