Hlavní obsah

Kvůli polibku mimo kamery má francouzský prezident z ostudy kabát

Novinky, her

Nicolas Sarkozy, prezident Francie a jeden z nejmocnějších politiků současné Evropy minulý týden pobavil svou zemi. V televizním pořadu na francouzské národní stanici TF1 se totiž pokusil velmi nešetrně a neomaleně políbit svou ženu, bývalou modelku Carlu Bruniovou. Z polibku se ovšem stalo fiasko.

BEZ KOMENTÁŘE: Z francouzské televize uniklo video, jak prezident Sarkozy nemotorně líbá svou ženu

 
Článek

Nicolas Sarkozy už seděl v křesle, připraven na živé vysílání. V tu chvíli se k němu naklonila jeho manželka a začala mu upravovat legii cti na klopě. Ta totiž musí být dle zvyku vždy horizontálně.

K výpomoci chtěla Carla Bruniová přidat pravděpodobně i polibek pro štěstí. Pravděpodobně nervózní Sarkozy však předvedl podle Francouzů velmi špatný „výkon.“

Prezidentský pár je ve Francii bedlivě sledován a Sarkozy je díky vyjednávání o pomoci Řecku pod dlouhodobým drobnohledem. Za normální situace by se tedy nejednalo o žádnou senzaci, v tuto chvíli se však Francie nebaví ničím jiným.

Minulý týden se faux pas zcela jiného ražení stalo během státní večeře finských a dánských státníků. Manžel finské prezidentky si prohlížel výstřih dánské princezny.

BEZ KOMENTÁŘE: Manžel finské prezidentky hleděl dánské princezně do výstřihuVideo: LiveLeak.com

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám