Hlavní obsah

Missis 2012 je maminka z Ostravy

Právo, Miroslav Homola
Mariánské Lázně

Divadlo v Mariánských Lázních bylo v sobotu večer dějištěm finále už 19. ročníku soutěže o nejsympatičtější pár maminky a dítěte MISSIS 2012. Pro deset zúčastněných dvojic bylo napínavým kláním a pro diváky skvělou podívanou, kdy k zábavě přispěli moderátor Martin Dejdar a jeho mladší kolega Miloš Skácel.

Foto: Tino Kratochvíl

Vítězky soutěže MISSIS 2012. Zleva: Hana Prášilová s dcerou Kristýnou, Petra Sklářová s dcerou Natálií a Gabriela Prchalová s dcerou Markétou.

Článek

A i když soutěž natáčela Česká televize, což s sebou přináší vždy trochu nervozity, tentokrát kamery snad nikdo v publiku ani nevnímal. Porotě se nakonec líbily nejvíce dvojice z Moravy.

Foto: Tino Kratochvíl

Petra Sklářová s dcerou Natálií

Nejvíce divadlo burácelo při volné disciplíně, která se nezkoušela předem a kdy musely soutěžící maminky improvizovat na Dejdarův zadaný úkol. Zahrály si v něm například na známou Marfušu z legendárního Mrazíka, povedené bylo i vystoupení, kdy herec předváděl „mladou dívenku“, která šla za „malým myslivečkem do lesa,“ jak se zpívá ve známé písničce, nebo scéna ze závěru slavného filmu Někdo to rád horké, kdy už se smálo nejen divadlo, ale i soutěžící a na ledasco zvyklí kameramani.

Foto: Tino Kratochvíl

Druhou vicemissis se stala Gabriela Prchalová s dcerou Markétou z Bohuslavic, kterou korunovali Ing. Petr Kaván, technický ředitel Výzkumného Ústavu Železničního( vlevo ), a Ing. Viliam Wachal, předseda představenstva společnosti VW Wachal.

Foto: Tino Kratochvíl

Vicemissis se stala Hana Prášilová s dcerou Kristýnou z Ostravy. Korunovali je moravskoslezský hejtman Jaroslav Palas (vpravo), předseda Věcí veřejných Radek John (vlevo) a moderátor Jakub Železný.

Vítězkou se po více než dvouhodinovém klání stala herečka Těšínského divadla Petra Sklářová s dcerou Natálií z Ostravy. Šťastná z druhého místa byla Hana Prášilová s dcerou Kristýnou z Ostravy, která se rovněž stala vítězkou soutěže Sympatie deníku Právo. Třetí příčka pak patří Gabriele Prchalové s Markétou, která přijela z Bohuslavic na Moravě. Obě tyto maminky jsou učitelky.

Foto: Tino Kratochvíl

Vítězky korunovali vicepremiérka Karolína Peake a Rudolf Kozák, zástupce ředitele strategie a komunikace Severočeských dolů. Starosta Prahy 11 Dalibor Mlejnský vítězce věnoval zlatý náhrdelník.

Foto: Tino Kratochvíl

Vítězka soutěže MISSIS 2012 Petra Sklářová s dcerou Natálií při volné disciplíně.

Missis Petra Sklářová předvedla s dcerou při jejich volné disciplíně Sněhurku, Natálka si zahrála roli Šmudly. Také módní přehlídku, která byla pro všechny povinná, spadala do pohádkového světa, a vítězky vystoupily v humorných kostýmech Berušky a Ferdy mravence.

Vítězku korunovali společně místopředsedkyně vlády Karolína Peake, Rudolf Kozák, manažer komunikace a strategie Severočeské doly a. s., a starosta Prahy 11 Dalibor Mlejnský.

Foto: Tino Kratochvíl

Vítězka čtenářů deníku Právo a vicemissis Hana Prášilová s dcerou Kristýnou při volné disciplíně.

Z darů přítomných hostů bylo předáno 215 449 korun Plzeňské a Ostravsko-opavské diecézi a poslouží pro opuštěné matky s dětmi. Za všechny ročníky se na charitu získalo již 7 001 265 korun.

Foto: Tino Kratochvíl

Martin Dejdar s jednou ze soutěžících při tajné disciplíně.

Záznam soutěže bude ČT1 vysílat v sobotu 25. února od 17.30 hodin.

Foto: Tino Kratochvíl

Na finále soutěže MISSIS 2012 zazpíval Josef Vojtek.

Reklama

Výběr článků

Načítám