Hlavní obsah

Nejudržovanější stoletá žena světa se každý den líčí

Novinky, Jakub Kynčl
Bristol

Stáří není důvod k tomu přestat o sebe pečovat - tento sympatický přístup razí stoletá Britka Marion Williamsová z Bristolu. Navzdory svému věku se každý den líčí, fouká si vlasy a dává si bedlivý pozor na to, aby si neoblékla něco nevzhledného.

Foto: Profimedia.cz

Marion Williamsová o sebe pečuje, jako by jí bylo o 80 let méně.

Článek

Marion Williamsová je dost možná nejpohlednější prababičkou na světě a zakládá si na tom. Stále si nanáší make-up na celý obličej a její upravená šedošedá hříva je i v jejím pokročilém věku bezchybná. Domov nikdy neopouští bez pečlivě ošetřených nehtů nabarvených zářivě červeným lakem.

Foto: Profimedia.cz

Marian Williamsová na svůj věk rozhodně nevypadá.

Vhodně zvolené šperky a výrazná červená rtěnka - ani tyto zbraně stoletá žena nevynechává. Bez stopy parfému Boudoir od Vivienne Westwood a kabelky Louis Vuitton si Marion Williamsovou její známí už ani nedovedou představit. V její zásuvce s prádlem dokonce nechybí ani podprsenka s push-up efektem, o kterou požádala svou dceru před pěti lety.

Foto: Profimedia.cz

Marian Williamsová v roce 1933. Tehdy jí bylo 21 let.

Bývalá profesionální tanečnice stráví hodiny týdně nakupováním módních doplňků a o své nehty i vlasy pečuje pravidelně každý večer. A výsledek se stále dostavuje bez ohledu na její věk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám