Hlavní obsah

Karel Gott překvapil fanoušky knírkem

Novinky, Korzo
PRAHA

Hvězda českého showbyznysu Karel Gott píše společně se spisovatelem Arnoštem Lustigem knihu o životních zkušenostech a filozofických úvahách. Práce na literárním díle trvá dva roky a zpěvák se již obává, že nikdy nespatří světlo světa. Stráveného času s literátem však v žádném případě nelituje.

Článek

"Mrzí mě, že asi k dokončení naší knihy nedojde. Nelituji však ani jedné minuty, kterou jsem s Arnoštem Lustigem strávil. Je to totiž vzácný a zajímavý člověk, jakých je skutečně velmi málo," prohlásil Gott.

"Při každém setkání cítím, jak mě Arnošt doslova nabíjí energií. Naše spolupráce má bohužel také negativní stránku. Arnošt je totiž hodně rozlítaný a nemá moc času," dodal zpěvák. 

O vousy pečuje

Karel Gott neustále něčím své fanoušky překvapuje. Na křest nového cédéčka v hotelu Paříž se totiž dostavil s novým vzhledem. Vždy hladce oholenou tvář nyní vyměnil za drsnější image s vousy a knírkem. Porost však nenechává ladem a zjevně se o něj úzkostlivě stará. Odmítá však, že by šlo o citelnou změnu vzhledu.  

"To není změna image. Kdybych ji ve svém věku začal měnit, mohl bych tím svoje fanoušky zklamat a nové bych nezískal. To vůbec není věcí image. Je to pouhý design, pouhá karoserie," podotkl Karel Gott a dodal, že zatím neví, zda bude neobvyklý doplněk jeho tvář zdobit trvale.

"Uvidíme. Teď mě zajímá pouze to, jestli se to líbí ženám. A zatím nebyla ani od jediné vznesena žádná námitka," usmál se Gott.

Reklama

Související témata:

Související články

SMS zprávy šířily fámu o úmrtí Gotta

Ve čtvrtek večer kolem 18. hodiny se začala v Praze šířit SMS zpráva o úmrtí zpěváka Karla Gotta. Právu to potvrdilo několik občanů, kteří ji na svůj mobilní...

Bílá zvážněla, Gott je stále překvapený

Nejlepší česká zpěvačka Lucie Bílá, která se zároveň stala Absolutním slavíkem, přišla letos poprvé za mnoho let na slavnostní večer soutěže Český slavík...

Výběr článků

Načítám