Hlavní obsah

Nejlepší reklamy pro rok 2012? Upíři a gauč posetý ženami

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Superfinále v americkém fotbalu zvané Superbowl je každoročně jedním z nejsledovanějších pořadů nejen v USA, ale i na celém světě. Není proto divu, že reklamní pauzy v tomto sportovním klání mají cenu zlata. Většina firem si nové reklamy schovává právě na tento přenos, kdy mají zaručeny velké množství diváků. Nejinak tomu bylo i letos.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní hvězdou letošního Superbowlu byla vyjma sportovců Madonna.

Článek

Doslova do černého se trefilo Audi se svou upíří reklamou ve stylu Stmívání. Večírek krvesajů se změnil v tragédii ve chvíli, kdy na místo dorazil jeden z jejich kolegů v novém Audi.

Reklama s upíry na Audi s novými světlomety

Mezi automobilkami se rozhodně neztratila Acura, která vsadila na známé tváře amerických obrazovek - Seinfelda a moderátora Jaye Lena. Na videu se mimo jiné objeví i legendární postava ze seriálu Seinfeld - Soup Nazi (Polévkový nacista). Toho si zahrál Larry Thomas a byl za tuto roli nominován roku 1996 na Emmy.

Za vůz Acura NSX dám všechno

V Toyotě se rozhodli, že poté, co předělali Toyotu Camry, by se mohli pustit do předělávání dalších věcí. Předělali mimo jiné gauč a také déšť, který nyní pomáhá hubnout. A ještě něco - děti už díky nim nekakají.

V reklamě na Toyotu Camry prší déšť, po kterém se hubne

Na sportovní hvězdu a nemluvně vsadil výrobce pneumatik Bridgestone, který se rozhodl ukázat kvalitu svého obutí pro auta na basketbalové hvězdě Timu Duncanovi. Inu, kdo by nechtěl vědět, že je materiál pro jejich výrobu tak kvalitní, že kdyby se z něj dělaly basketbalové míče, tak by se z tohoto sportu stala zcela nehlučná hra?

Nové basketbalové míče jsou tak tiché, že nevzbudí ani spící miminko

Svoji starší povedenou reklamu se pokusil obnovit Samsung, když její průběh adaptoval právě na to, že se koná v den Superbowlu. V reklamě se objevil frontman skupiny Darkness s hitem "I believe in a thing called love".

Reklama na Samsung s frontmanem skupiny Darkness

Nejen milovníky Hvězdných válek baví už delší dobu Volkswagen, když v jeho reklamách figuruje v různých podobách temný lord Darth Vader. Nyní na starší reklamu navázali přes kuriózní oslí můstek hubnoucím psem. Pro pochopení nového klipu vám však vřele doporučujeme shlédnout nejdříve starší reklamu, kterou najdete níže.

Nová reklama na Volkswagen s hubnoucím psem

BEZ KOMENTÁŘE: Stará reklama na Volkswagen s malým Darth Vaderem

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám