Hlavní obsah

Zloděj se při vykrádání banky střelil do nohy, z místa činu odpajdal

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Guapirama

Nevšední, až komickou scénu zaznamenaly kamery při loupení v bance v brazilském městě Guapirama. Skupina mužů se zbraněmi vtrhla do prostoru banky, aby se obohatila zhruba o 600 000 Kč, mezi nimi byl i zloděj Jefferson Montini. Záběry ukazují, jak Montini hlídá u vchodových dveří, když se najednou sám střelí do nohy. Z místa činu pak muž neprchá, nýbrž odpajdává.

Bankovní lupič se střelil do nohyVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Aby toho nebylo málo, postřeleného zloděje nenapadlo nic lepšího, než se odbelhat do nejbližší nemocnice, kde ho během několika málo minut zadržela místní policie.

„Zatkli jsme ho na klinice kousek od místa činu, kam se 'dokulhal'. Nedokázal nám vysvětlit, proč má díru v noze, ale u sebe měl stále dvě zbraně, došlo nám, že se postřelil jednou z nich,“ řekl policejní seržant Juarez Eusebius.

Montini byl poté převezen do nejbližší nemocnice, kde se podrobil operaci, při které mu byla z nohy odstraněna kulka ráže 9 mm.

Po zatčení dovedl Montini policisty do svého doupěte, kde muži zákona našli šest zbraní, peníze a několik kreditních karet.

Police zatkla i dalšího ze zlodějů, muže jménem Bruno. Po dalších pachatelích pátrá, věří totiž, že vyloupení banky se zúčastnilo více než jen tři muži ze záznamu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám