Hlavní obsah

Muž nastoupil do výtahu, pes zůstal venku. Na vodítku se málem oběsil

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při procházce se psem se může stát cokoli, zvláště pokud se páníček zamyslí a ztratí pojem o realitě. Přesně to zřejmě udělal i jeden Američan, když se svým buldokem nastupoval do výtahu. Držel vodítko neustále v ruce, ale nevšiml si, že jeho čtyřnohý přítel zůstal venku.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž s vodítkem v ruce nastoupil do výtahu a odjel, pes však zůstal venkuVideo: news.ninemsn.com.au

 
Článek

Zdánlivě obyčejná lednová dopolední procházka se tak málem změnila v tragédii. Záběry bezpečnostních kamer v domě to zdokumentovaly.

Je na nich vidět, jak mladý muž nastoupil do výtahu a zmáčkl tlačítko. Několik vteřin nato se dveře zavřely a on si uvědomil, čeho se vlastně dopustil. Nelze přehlédnout jeho zděšení.

Velká dávka štěstí

O několik pater výš vytáhl muž ze dveří zbytek vodítka a okamžitě se vrátil do přízemí. Tam mu nakonec spadl kámen ze srdce.

Ačkoli se to totiž zdá neuvěřitelné, buldokovi se vlastně nic nestalo. Byl sice očividně v šoku a zmateně pobíhal kolem, známá sousedka ho ale uklidnila a vyčkala s ním na páníčka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám