Hlavní obsah

Striptýzový klub vyrábí speciální parfémy, které zakryjí aroma hříchů

Novinky, Jakub Kynčl

Jak zakrýt to, že je z vás cítit aroma alkoholu a parfémy cizích žen? S touto otázkou se evidentně často potýkali zákazníci striptýzového klubu v JAR. Podnik jim vyšel vstříc tak, že dal do prodeje tři speciální lahvičky s parfémy a kolínskými, které jim mají pomoci doma objasnit, kde se tak opozdili.

Foto: Profimedia.cz

Někteří muži jsou ohledně zastírání svých aktivit velmi pečliví. Ilustrační foto

Článek

Jak přesvědčit svou lepší polovičku, že jste nebyli na tahu, ale opravdu se nemohli domů dostavit dříve? Striptýzový klub Mavericks z JAR má unikátní řešení. Lahvička, která stojí v přepočtu 470 korun, má šanci vám tyto potíže značně zmenšit. Speciální vůně mají za účel svést podezíravé přítelkyně a manželky ze správné stopy.

Řada vůní nesoucí příznačný název Alibi obsahuje například vůni "Rozbilo se auto", která obsahuje nádech paliva, spálené gumy, mazacího oleje a oceli. To třeba taková vůně "Dlouho jsem pracoval" v sobě ukrývá pach cigaret, inkoustu, kávy a prý i vlněných obleků, což je odér, který si umí představit asi jen málokdo.

V klubu Mavericks prý ani trochu neočekávali, že budou mít vůně takový úspěch. Přijali prý už i značné množství objednávek ze zemí Dálného Východu a Evropy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám