Hlavní obsah

Muž se oženil se svou přítelkyní týden po její smrti

Novinky, Markéta Klánská
Muang Surin

Láska až za hrob, tak by se mohlo vykládat gesto, které učinil jeden thajský muž. Počátkem ledna rozeslal přátelům pozvánky na dvojitý obřad – svatbu a pohřeb zároveň. Minulý týden pak pojal za ženu svou přítelkyni, která zemřela při autonehodě.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se oženil s mrtvou přítelkyní

 
Článek

Osmadvacetiletý thajský televizní režisér Chadil Deffy, známý také jako Deff Yingyuen, se rozhodl pro velmi neobvyklý krok. Po tragické nehodě, která se stala 3. ledna, se oženil se svou mrtvou přítelkyní Sarinyí „Ann“ Kamsukovou.

Při bizarním svatebním ceremoniálu minulý týden navlékl Sarinyi prsten. Na sobě měl černý smoking s černou košilí a bílým motýlkem. Svůj smutek pak ukrýval pod cylindr a černé brýle. Fotografie z celého obřadu, kterému přihlíželi příbuzní stejně jako místní zpěváci a herci, poté zveřejnil na internetu.

Tragický omyl

Deffy poznal podle zpravodajského serveru Pattaya Daily News svou o rok starší přítelkyni na univerzitě. Chodili spolu deset let a již nějaký čas si slibovali, že se vezmou. Kvůli studiím a nedostatku času však nebyli schopni stanovit pevné datum svatby. Pak ale přišla tragická nehoda, která jim definitivně zničila společnou budoucnost.

„Ve vašich očích bude možná naše jednání vypadat jako opravdová láska. Pro nás je to ale omyl, který už nikdy nemůžeme napravit,“ napsal po svatbě Deffy na svůj internetový profil.

„Pamatujte, život je krátký. Dělejte to, po čem toužíte, a dobře se starejte o své milované. Možná už nikdy nedostanete druhou šanci,“ dodal Deffy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám