Hlavní obsah

Ztráty v hotelech? Lidé tam nechali urnu s popelem, křečka i malé dítě

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte to sami - někdy musíte z hotelu odjet tak rychle, že se nesoustředíte na to, abyste tam něco nezapomněli. A tak někdy hosté zapomenou takové věci, že se uklízečky a provozní hotelů nestačí divit. Řetězec Travelodge nyní vydal soupis těch nejbizarnějších předmětů, které v jeho ubytovacích zařízeních hosté v minulém roce nechali.

Foto: Profimedia.cz

Jeden z hostů nechal v hotelu urnu s popelem své manželky. Ilustrační foto

Článek

Mezi nálezy nechybělo 18měsíční dítě, křeček Fredrick či urna s popelem manželky. Malé dítě nechal v hotelu ve Winchesteru vytížený pár, když odjížděl na svatbu svých známých. Každý si myslel, že ten druhý dal autosedačku s dítětem do vozu, ale ani jeden to neudělal. Po spěšném odjezdu se ale brzy vrátili, ztrátu si naštěstí uvědomili sami.

Křečíka Roborovského pak i s klíckou nechal majitel v Knutsfordu a v klidu odjel zpět do Bristolu. V Liverpoolu pak skupina žen nechala v hotelu kufřík, ve kterém byly hromady sprejů s falešným opálením ve spreji, prodloužení vlasů a falešné řasy.

Jeden zapomnětlivý host pak nechal v hotelu krabici s hodinkami v hodnotě asi 1,5 miliónu korun. Zaměstnanci hotelu v Nuneatonu se pak nestačili divit, když vstoupili do pokoje, kde trávil Vánoce jinak nenápadný pár. Po sobě na místě nechali vánoční stromek s ozdobami i žárovkami, model soba, obleček Santa Klause a na stole ještě pořádný kus krocana.

75 tisíc ztracených plyšáků

Jde však o pouhý zlomek toho, co zapomnělo sbalit 13 miliónů hostů pobývajících ve 496 britských ubytovacích zařízeních Travelodge. Nejčastěji zapomínali nabíječky na mobily a notebooky, pyžama, jiné oblečení a plyšové hračky. Těch jejich malí majitelé ztratili za loňský rok hned 75 tisíc.

"Každý rok máme krabici nálezů plnou těch nejroztodivnějších předmětů. Měli jsme tu už klíčky od Ferrari, obřího vycpaného papouška a mnohé další. Jen to ukazuje, že u nás bydlí lidé ze všech možných oblastí a sfér," uvedl Jon Hendry Pickup z Travelodge.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám