Hlavní obsah

Mladíci úmyslně padají, kde se dá, startují novou mánii - falling

Novinky, Markéta Klánská
Colorado Springs

V posledních letech se na internetu rozšířily nejrůznější mánie, tou nejznámější je pravděpodobně planking. Lehání si obličejem dolů na nejpodivnějších místech však nyní chtějí mladíci ze Spojených států nahradit něčím akčnějším. Jejich výstřelek se jmenuje falling, neboli padání.

BEZ KOMENTÁŘE: Nové šílenství - planking střídá falling

 
Článek

Skupinka mladíků z Colorada Springs vymýšlí ty nejpodivnější a nejzábavnější způsoby, jak se zřítit k zemi. Upozorňují na sebe v supermarketech, knihovnách nebo jen tak na ulici, zkrátka kdekoli je na obzoru nějaký nic netušící divák.

Za podobnými klukovinami stojí zejména mladík jménem Justin, který veškeré pády svých kamarádů nahrává na kameru. Pořízená videa pak vkládá na internet ve snaze rozpoutat nové internetové šílenství. Sestřih těch nejlepších pádů se objevil na internetu v první polovině prosince.

Chce změnit svět

Jak o sobě Justin sám říká, natáčí videa, aby změnil svět, nebo aby alespoň pobavil lidi všech věkových kategorií. Jednou by se tím i rád živil.

Mezi jeho oblíbence patří mimo jiné komici Jim Carrey a Will Ferrell. Svou inspiraci pak čerpá od nejrůznějších amatérských bavičů, kteří svými kousky zpestřují život lidem kolem sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám