Hlavní obsah

Reportérovi praskly nervy a v živém vstupu praštil mladíka mikrofonem do obličeje

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lahore

Vysílat živé vstupy ze silvestrovských oslav v ulicích velkých měst není pro reportéry žádný med. Všude je spousta lidí, kteří neustále něco vykřikují a chtějí, dost často pod vlivem alkoholu, zasáhnout do vysílání. Zpravodaj pákistánské televize to letos nevydržel a v přímém vstupu praštil rozdováděného mladíka mikrofonem do obličeje, uvedl server metro.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Reportér praštil v živém vstupu mladíka mikrofonem do obličeje

 
Článek

Reportér televizní stanice City 42 Asad Sahi informoval diváky o oslavách příchodu nového roku v ulicích pákistánského Lahore. Okolo něj bylo samozřejmě plno rozveselených lidí, kteří přišli přivítat nový rok.

Nejdřív to vypadalo, že se zpravodaj nenechá vyvést z míry. Po chvíli mu však došla trpělivost a jednoho z mladíků, který stál bezprostředně za ním spolu s dalšími lidmi, praštil mikrofonem do obličeje.

Na záznamu je vidět, že chlapec vyvázl bez zranění. Na okamžik sice zavrávoral, ale o pár vteřin později už opět vesele pokřikoval za zády frustrovaného reportéra dál. Zásah molitanem opatřeným mikrofonem zřejmě nebyl tak tvrdý, jako kdyby Sahi použil vlastní pěst. Podobně jako jemu vytekly nervy při natáčení v terénu i dalším redaktorům.

BEZ KOMENTÁŘE: Při natáčení se vždycky najde nějaký vtipálek, který reportéra rozhodí

Reklama

Výběr článků

Načítám