Hlavní obsah

Auto s řidičem v trenýrkách přistálo na střeše domu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fresno

Na obyvatele domku v kalifornském Fresnu čekalo tuto středu v noci velké překvapení. Kolem půl druhé ráno jim na střeše přistál osobní automobil. Řidič v trenýrkách nad ním ztratil ve velké rychlosti kontrolu a přes velký kámen s ním vyletěl až na střechu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ukradené auto skončilo na střeše domuVideo: Reuters

 
Článek

Podle policie šlo a kradený vůz. Zloděj se s ním snažil ve velké rychlosti zmizet, ale v obydlené oblasti nezvládl řízení.

„Zdá se, že prudce najel na obrubník, auto se nadzvedlo, narazilo na kámen a pařez, přes který se dostalo ještě výš do vzduchu. Skončilo o tři metry dál na střeše domu,“ uvedl pro televizi KGW seržant Anthony Martinez z policejního oddělení ve Fresnu.

Nehoda vypadala jako žert

Během incidentu nebyl nikdo zraněn, ani dva lidé, kteří v tu dobu byli právě v domě. Někteří z místních tak nabyli dojmu, že jde o nějaký žert nebo připravenou scénku.

„Nejdřív mě napadlo, že je to vtípek, že někdo musel to auto na střechu spustit ze vzduchu. Něco podobného se totiž nestává denně,“ řekla jedna ze svědkyň události Jeanell Ricksová.

Auto museli ze střechy dostat hasiči jeřábem. Šestadvacetiletý viník nehody byl dopaden. Policie ho zatkla jen kus od poškozeného domu. Nyní čelí obvinění z řízení kradeného vozu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám