Hlavní obsah

Mexický šaman předpovídá Obamův pád a napadení Sýrie

Novinky, Jakub Kynčl
Mexico City

Mexičan Antonio Vazquez, známý též jako "Hlavní čaroděj" (Brujo Mayor), vystoupil v úterý na tiskové konferenci, na které se vyjádřil k událostem, které by se měly stát roku 2012. Promluvil o svých ekonomických i politických předtuchách. Hlavní událostí podle něj bude to, že Obama neobhájí svůj prezidentský post, na který nastoupí kandidát republikánů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Mexický čaroděj předpovídá Obamův pád a invazi do SýrieVideo: Reuters

 
Článek

"Barack Obama prohraje v roce 2012 souboj o prezidentský titul, republikáni na něj prý budou velmi tvrdě útočit a budou na něj co nejvíce tlačit, aby dělal chyby.

Latinoameričané jsou velmi důležitou skupinou a byli by hloupí, kdyby ho volili, vzhledem k tomu, kolik jich nechal vyhostit ze země během své vlády. Nyní už mít jejich hlas nebude. Aspoň tedy doufejme," řekl Vazquez, který působil během svého projevu spíše jako propagátor republikánů než šaman.

Který z republikánů zvítězí, nepředpověděl.

Vazquez také předpověděl, že se venezuelský prezident Hugo Chavez z rakoviny nezotaví. Naproti tomu bývalý brazilský prezident Luiz Inacio Lula da Silva a argentinská prezidentka Cristina Fernandezová prý ano.

"Vidím více problémů se Sýrií než se Severní Koreou a Irákem. Očekávám tam invazi a mnoho, mnoho smrtí," uvedl šaman, avšak nespecifikoval, kdo by měl invazi do země provést.

Vazquez však obratem dodal, že jeho předpovědi nejsou definitivní. Tvrdí, že jakákoliv z těchto předpovědí může být zcela změněna pomocí kouzel a modliteb či dokonce i jen snah jednotlivců těmto událostem zabránit...

Reklama

Výběr článků

Načítám