Hlavní obsah

Jak dostat tři nápoje za cenu jednoho? Mladíci přelstili automat

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ryde

Několik mladých lidí, kteří koncem prosince cestovali trajektem z města Ryde na ostrově Wight ve Velké Británii, dokázalo přelstít automat na nápoje. Místo jedné lahve jim tak za stejnou cenu vypadly hned tři.

Návod na to, jak z automatu dostat více nápojů najednou

 
Článek

Na videu je možné podle hlasu rozpoznat tři lidi, dva mladíky a jednu dívku. Když zjistili, že dvě limonády v automatu vybočují ze svých přihrádek, zkusili své štěstí. Díky tomu, že se uvolněné nápoje nacházely v řadě pod sebou, mladík jménem Jeremy se rozhodl koupit vodu v pozici nad nimi s tím, že je cestou dolů shodí.

„To ani náhodou nespadne,“ zazněl ženský hlas.

„Takže bychom měli zvolit kód A3,“ řekl mladík, který vše natáčel na mobilní telefon. Svého kamaráda, který do automatu vhazoval mince, se pak zeptal: „Co myslíš Jeremy, vyjde to?“

Odpověď přišla okamžik poté. Horní plastová lahev shodila obě uvolněné pod sebou a mladíci tak vítězně odcházeli se třemi nápoji. O čtyři hodiny později, když se trajekt vracel z Portsmouthu do Ryde, své štěstí zkusili znovu u jiného automatu.

Jak z automatu získat za jedny peníze více nápojů

Obě videa se objevila na internetu 31. prosince, nahrál je 20letý uživatel JoannaEHarris91 z Cambridge. V profilu měl uvedeno pět křestních jmen - Edward, Jeremy, Will, Joanna a Angus - zřejmě jde tedy o všechny aktéry příhod s nápojovými automaty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám