Hlavní obsah

Třináctiletá kráska z Austrálie umí s obočím neuvěřitelný tanec

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Jak si získat během několika dní pozornost miliónů? Třináctiletá Sarah z Austrálie to ví naprosto přesně. Do povědomí internetových uživatelů se dostala teprve 29. prosince, když představila své umění s obočím. Zhruba půlminutové video během pěti dnů zhlédlo bezmála osm miliónů lidí a její fotky na osobním blogu mají pod sebou stovky komentářů.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka předvádí neuvěřitelný tanec s obočím

 
Článek

Sarah, která své příjmení na stránkách neprozradila, se svým obočím dělá divy. Svaly na čele umí rozpohybovat do rytmu hudby hned několika způsoby a ještě se přitom usmívá. A právě její nevinný úsměv zřejmě zajistil videu doslova raketový start. Ač Sarah oslaví 10. ledna teprve 14. narozeniny, už si dokázala získat srdce miliónů lidí.

Jejím klíčem k úspěchu je tedy především roztomilost a krása, kterou tato Australanka ze Sydney na první pohled oplývá. Na otázku, po kom zdědila geny, sama odpověděla, že po matce původem z Filipín a otci z Austrálie.

BEZ KOMENTÁŘE: Malá Sarah a její tanec obočí před dvěma lety

Bez procvičování obočí a svalů na čele by ale pravděpodobně neuspěla. V tomto případě nepochybně čerpala inspiraci z reklamy na čokoládu Cadbury z roku 2009.

BEZ KOMENTÁŘE: Originální reklama, ve které dětem tančí obočí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám