Hlavní obsah

Kurýr hodil balík s monitorem přes plot, natočila ho bezpečnostní kamera

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké potíže měla společnost FedEx zásilek poté, co byl bezpečnostní kamerou u branky jednoho z amerických klientů zachycen jeden z jejích kurýrů, jak hází krabici s monitorem přes plot. Šokovaný zákazník si zcela jistě pod pojmem „dovážka do domu“ představoval něco zcela jiného. O případu informoval deník Huffington Post.

Článek

Nejmenovaný zákazník si objednal od dodavatelské společnosti dovoz jím objednaného zboží – LCD monitoru. Kurýr se ovšem vůbec nenamáhal balík doručit tzv. do vlastních rukou a krabici i s křehkým obsahem neurvale hodil přes plot.

Poté co poškozený balík našel objednávající, prozkoumal záznam ze své bezpečností kamery. Z toho, co viděl, byl šokován. Monitor byl samozřejmě poškozen a tak ho poslal zpět a pořízené video dal na internet.

Záznam již vidělo přes pět milionů lidí a mezi nimi byl i Matthew Thorton, viceprezident pro provoz společnosti v USA. Ten se po bouři protestů veřejně za chování svého zaměstnance omluvil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám