Hlavní obsah

Abramovičovi zahrají na Silvestra Red Hot Chilli Peppers, Beyoncé a Black Eyed Peas

Novinky, Jakub Kynčl
Gustavia

Uvažujete, kde a s kým strávíte Silvestra a příchod roku 2012? Podobné "problémy" měl i ruský miliardář Roman Abramovič. Ten se nakonec rozhodl nepřerušit tradici a i letos stráví poslední hodiny tohoto roku na karibském ostrově Saint-Barthélemy se třemi stovkami pečlivě vybraných hostů. Bavit je budou třeba Beyoncé, Black Eyed Peas, Prince a Red Hot Chilli Peppers. Večírek ho vyjde v přepočtu na 153 miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Oligarcha Roman Abramovič s přítelkyní.

Článek

Hlavními hvězdami letošního Abramovičova koncertu budou rockeři Red Hot Chili Peppers. Odehrají jej v oligarchově sídle na ostrově Saint-Barthélemy. Hodnota této nemovitosti je odhadována na 1,8 miliardy korun. Sídlo, které dříve patřilo americkým bankovním magnátům Rockefellerovým, má několik bazénů, pavilónů a plážových bungalovů.

Párty se bude konat od desáté večer do čtvrté ráno. Poté se hosté vydají na luxusní jachty zaparkované v tamějším přístavu.

Speciální dress code

Že byste si také přáli být mezi pozvanými? Tak to se vám bohužel asi nepoštěstí. Tři stovky hostů jsou vybírány velmi pečlivě. Loni byli mezi pozvanými například Demi Mooreová, Ellen DeGeneresová, Stephanie Seymourová nebo režisér George Lucas.

Pokud byste snad přeci jen našli v poště na poslední chvíli pozvánku, dress code akce je "island chic". Co si představit pod tímto pojmem? Vyžaduje se ladné oblečení. Ženy většinou nosí plážové šaty a sandály. Muži pak většinou volí kalhoty či šortky v barvě khaki s košilí či polem. Na nohou pak většinou nosí žabky či plážové sandály.

Jachta poblíž

V roce 2009 se party účastnili například Kanye West či Orlando Bloom. Beyoncé a Prince vystupovali už tehdy, doplňovala je Gwen Steffani. Tehdy vyšel Abramoviče večírek na "pouhých" 85 miliónů korun.

Pětačtyřicetiletý oligarcha má u ostrova zaparkovanou 165metrovou jachtu Eclipse v hodnotě 924 miliónů korun. Na palubě nechybí vlastní kino, restaurace a ubytování pro 12 hostů a pět bodyguardů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám