Hlavní obsah

Nemravné vánoční přání stálo portugalského policistu místo

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Coimbra

Stále ještě přemítáte nad tím, jaké přání klidných Vánoc a šťastného Nového roku poslat svým kolegům a pracovním partnerům? Výborně. Neinspirujte se tedy u jednoho portugalského policejního náčelníka z Coimbry, který svým kolegům mimo jiné popřál i "neuvěřitelné sexuální zážitky".

Foto: Imelda Medina, Reuters

Přání všeho nejlepšího raději dobře promýšlejte. Ilustrační foto

Článek

Euclides Santos byl sesazen z postu vedoucího policie v Coimbře, když se provalilo, jaké vánoční přání poslal všem svým kolegů z pracovního e-mailu. To bylo totiž doplněné o prezentaci v Power Pointu, která by se na normální televizi dala jen komplikovaně odvysílat i po desáté hodině večerní.

E-mail byl rozeslán neskutečnému počtu 1500 lidí. Ti se mimo jiné dozvěděli, že jim jejich nadřízený přeje hodně úspěchů v posteli, informovala agentura Reuters.

"Konec neupřímných a bezcenných slov. To, co vám z hloubi svého srdce přeji, to jsou neuvěřitelné sexuální zážitky, šťastný a spokojený život a tvrdou práci, za kterou dostanete dobře zaplaceno," stojí na jednom snímku.

Santos prý velmi brzy odeslal omluvný e-mail, ve kterém stálo, že došlo k omylu v příloze, ale jeho krok přišel už příliš pozdě na to, aby se vyhnul odvolání ze své pozice.

Reklama

Výběr článků

Načítám