Hlavní obsah

"Chucky" napadla tříletou dívku, ta skončila v nemocnici

Novinky, Jakub Kynčl
Leicester

Nezahrávejte si s Chuckem, Chuckym, Chuckiem a ani s kýmkoliv, komu se říká odvozeninou tohoto magického jména. Přezdívka dvouleté agresorky, která v Anglii brutálně zmlátila tříletou holčičku, totiž vychází z brutální panenky Chucky z hororového snímku Dětská hra.

Foto: Profimedia.cz

Tříletá dívka společně s rozzlobenou maminkou

Článek

Matka tříleté Katie Ann Guttridgeové z Leicesteru se nestačila divit, když se její dcera vrátila z jeslí napuchlá a s rozbitým obličejem. Případ začal nabírat podivné rozměry, když se matka Clara Mackowová v polovině prosince dozvěděla, že za zraněními její dcery stojí jiná, teprve dvouletá dívka z jeslí.

BEZ KOMENTÁŘE: Panenka Chucky ve filmu Dětská hra

Malá Katie Ann utrpěla zhmoždění očnice, škrábance a tři stopy po kousnutí. Podle matky její dcera po útoku skoro neviděla a její zranění byla tak vážná, že museli jet do nemocnice, aby lékaři vyvrátili podezření na zlomený oční oblouk.

Foto: Profimedia.cz

Katie Ann Guttridgeová krátce po napadení dvouletou holčičkou

Policie, která byla přivolána, však byla zcela bezradná. Útočnice je totiž značně pod věkovým limitem, kdy mohou být i děti trestně stíhány. Ten je ve Velké Británii stanoven na deset let věku.

Foto: Profimedia.cz

Panenka Chucky ze snímku Dětská hra je nezapomenutelná. Dodnes patří k hračkám, jejichž prodej slaví úspěch.

Matka útočnice zaujala k případu postoj, kterým proti sobě poštvala nejen školu, ale i sociální pracovníky. Když byla konfrontována s novináři, řekla: "Mé dceři jsou dva roky. Nechci s tím mít vůbec co do činění."

Foto: Profimedia.cz

Katie Ann Guttridgeová krátce po napadení dvouletou holčičkou

Jenže rodiče ostatních dětí odmítají záležitost ignorovat a požadují, aby byla dívka přezdívaná Chucky vyloučena z jeslí. Útok na malou Katie Ann totiž nebyl ani zdaleka první, brutální holčička totiž od září, kdy do jeslí nastoupila, zaútočila už celkem na deset dětí. Oficiální záznamy jeslí však přiznávají "pouze" čtyři útoky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám