Hlavní obsah

Tanečníka z metra kravaťák s klidem vyšoupl ven

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Londýnské metro převáží denně tisíce a tisíce lidí, a tak není divu, když se tam občas vyskytne nějaký podivín. Cestujícím na lince Central Line směrem na Epping v Essexu koncem minulého týdne zpestřil cestu tancující muž. Uzavřený do svého světa se zmítal do rytmu neslyšitelné hudby. Jeho vystoupení bylo náhle ukončeno až po několika minutách.

Článek

Zábavné osmiminutové video s excentrickým tanečníkem se objevilo na internetu před několika dny. Na záběrech je vidět, jak se muž, u kterého ani nejsou vidět v uších sluchátka, nechává unášet rytmem. Okolí si ho buď vůbec nevšímalo, nebo na něj hledělo jako na komickou kuriozitu.

Autor videa se neubránil některým poznámkám a spolu s kamarády komentoval tanečníkovy metody. Jednou dokonce poukázal na funking, čímž narážel na afroamerický hudební styl z 60. let 20. století. Ze slova funking ale další muž vytvořil dvě slova - "fun" a "king", které tanečníka proměnily v "krále zábavy".

Napadení nebo správné načasování?

Taneční číslo ukončil až elegantní muž v černém, který na zastávce Leytonstone ve východním Londýně s klidem vystrčil tanečníka z metra. Jeho rychlý zákrok rozesmál téměř celý vagón, a zejména pak muže, kteří tanečníka celou dobu natáčeli. V komentářích k videu se přesto podle deníku The Sun objevily názory, které muže v černém odsuzovaly.

„To je skutečné napadení. Doufám, že měl někdo žaludek na to, aby tomu chlápkovi, co tanečníka vystrčil, řekl, jaký je to hlupák,“ napsal jeden z uživatelů.

Objevily se ovšem i pozitivní komentáře: „Hahaha, skvělé načasování a ještě měl ten chlap čas, aby dojedl svůj sendvič.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám