Hlavní obsah

Snoubenci shodili celkem 124 kilogramů kvůli svatbě snů

Novinky, Markéta Klánská
Bognor Regis

Když se Kate Bonwicková a John Butler z Velké Británie seznámili, vážili oba kolem 150 kilogramů. Záhy se ale přesvědčili o tom, že láska hory i kilogramy přenáší. Vzájemně se podporovali, oželili oblíbená jídla z fastfoodů a kila šla najednou dolů. Celkem zhubli o 124 kilogramů, aby si mohli splnit svůj sen o ideální svatbě.

Foto: Profimedia.cz

Kate a John Butlerovi v jejich svatební den, kdy vážili celkem o 124 kilogramů méně než při seznámení

Článek

Kate a John se seznámili přes internetovou seznamku. Oba měli v té době nízké sebevědomí a velkou nadváhu, protože si libovali v kebabech a hamburgerech z fastfoodů. Následkem této nezdravé stravy se váha Kate vyhoupla až na 152 kilogramů, zatímco Johnova na 146 kilogramů. Zamilovali se ale do sebe a rozhodli se pro společný život. Tak začala jejich společná snaha o hubnutí.

Foto: Profimedia.cz

Kate Butlerová (vlevo) na dovolené ve Španělsku, když jí bylo 21 let. V té době vážila přes 130 kilogramů

Dietou bez rychlých občerstvení, vzájemným hecováním a pravidelným cvičením se tomuto buclatému páru skutečně podařilo shodit. Nyní 25letá Kate se zbavila dokonce poloviny své původní váhy, do vysněných svatebních šatů tak musela vtěsnat pouze 76 kilogramů. John zhubl o třetinu své původní váhy, a tak se ve svých 27 letech dostal na příjemných 98 kilogramů.

Foto: Profimedia.cz

John Butler na Silvestra roku 2008. Od té doby shodil téměř 50 kilogramů

Jejich společný sen se stal skutečností a Kate s Johnem si řekli své ano 12. listopadu v přímořském městě Bognor Regis na jihu Anglie. Krátce nato se pak vydali na svatební cestu do Spojených států.

„Naše svatba byla tím nejkrásnějším dnem mého života. Cítila jsem se úžasně a vypadala jsem jako úplně jiný člověk. Pro mou rodinu to byl velmi dojemný okamžik, když mě tak viděli. Stejně jako John mě milují pro mou vnitřní krásu, věděli však, jak moc toužím zhubnout,“ řekl deníku The Daily čerstvě vdaná Kate Butlerová.

Foto: Profimedia.cz

Kate a John Butlerovi v anglickém přímořském městě Bognor Regis v jejich velký den

„Byl to kouzelný den. Měli jsme malý obřad v nádherném kostele, a pak jsme odletěli na líbánky na Floridu. Tam jsem se poprvé po letech nestyděla vyjít na pláž,“ dodala Butlerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám