Hlavní obsah

Opilý mladík jel načerno a byl drzý, z vlaku ho vyhodil obrovitý hrdina

Novinky, Jakub Herzán
Edinburgh

Student střední školy Sam Main udělal při úterní jízdě vlakem mezi skotským Edinburghem a Perthem hned několik chyb. Jel načerno, po oslavě úspěšně složené zkoušky byl opilý a sprostě nadával průvodčímu. Navíc si nevšiml, že kousek od něj sedí obrovitý muž, který nemá na drzého mladíka čas, ani náladu.

Článek

Na videu je zachycen rozhovor mezi postarším průvodčím a 19letým mladíkem. Průvodčí jej vyzval, ať opustí vlak, protože jeho jízdenka byla pouze jednosměrná z Polmontu do Edinburgh Parku, přičemž mladík už jel opačným směrem.

„Koupil jste si pouze jednosměrnou jízdenku a nemáte žádné peníze, opusťte vlak, jinak nikam nepojedeme, já tady budu sedět celou noc, jsem za to placený, ale ostatní cestující budou řvát a na mě to nebude. Proč by oni měli platit, a vy ne?“ vysvětluje průvodčí.

Mladík ale jen vulgárně zareagoval, že zaplatil.

V tu chvíli se celá situace kvůli drzému černému pasažérovi ostatním ve stojící soupravě přestala líbit. Na „scéně“ se objevil obrovitý muž, který se přes noc stal internetovým hrdinou. Na otázku, zda má mladíka vyhodit, dostává od průvodčího kladnou odpověď. V tu chvíli je už drzý „černý“ pasažér násilím vlečen ke dveřím a nelítostně vyhozen. Jeho opakovaná snaha dostat se do vlaku končí tvrdým úderem o zem.

Média ve Velké Británii nyní pátrají po „velkém hrdinovi“, který neváhal a pomohl zakročit proti porušování pravidel a nevychovanosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám